Miksi ilmainen testipesu?

Hei asiakkaat ja lukijat!

Saamme runsaasti yhteydenottoja, joissa pyydetään kertomaan tarkan hinta-arvion ja sopivat hoitomenetelmät.  Teemme karkean arvion mielellämme, mutta haluamme myös korostaa ilmaisen arvioinnin ja testipesun merkityksen. Alla neljä tärkeintä syytä.

1. Kokonaiskunnon arviointi

Kalusteessa, pinnassa ja tekstiilissä voi olla paljon huomioimista: likaa, tahroja, repeytymiä, haalistumia, spesifi väri, erikoismateriaali ja ynnä muut tekijät. Näihin seikkoihin tutustuminen on välttämätöntä, mikäli puhdistus halutaan toteuttaa ammattimaisesti.

2. Kohdepinnan testaus

Mottomme on: älä tee hallaa.

Ymmärrämme, että testipesu voi tuntua asiakkaista oudolta ajatukselta tai jopa ajan tuhlaukselta. Joskus vastaan tulee kuitenkin materiaaleja, joihin alussa ajattelemamme menetelmä ei vain sovi. Alle puolen tunnin arviointimme on paras ennakointikeino. Tuskin kukaan haluaisi maksaa sataa euroa sohvan puhdistuksesta, jonka jälkeen tahrat vain leviävät ja väri valuu?

3. Puhdistusprosessin suunnittelu

Haluamme tulla, puhdistaa ja lähteä mahdollisimman tehokkaasti. Sen sijaan, että hääräilemme ja pudistelemme päätä puhdistuspäivänä, suunnittelemme työn etukäteen ilmaisen arvioinnin yhteydessä saamamme tietojen pohjalta.

4. Optimaalinen menetelmä

Asiakkaan ja tilauksen hinnan näkökulmasta on edullisempaa, kun tiedämme mitä teemme.

Väärä menetelmä, esimerkiksi märkäpesu silloin kuin kuivapesukin olisi riittänyt aiheuttaa turhaa kuivumisaikaa. Asiassa on myös ekologinen aspekti – miksi esimerkiksi miksata ämpärikaupalla kemikaaleja, vain jotta ne päätyisivät viemäriin?

Mitä enemmän taustatyötä teemme, sitä edullisempi ja helpompi tilaus on asiakkaalle ja sitä parempi lopputulos.