Hinnasto

Hei! Kivaa, että harkitset tilausta. Olemme liikkuva erikoispuhdistus. Palvelemme pk-seudulla paikan päällä, sinulle sopivaan aikaan. Tiedustele rohkeasti lisää info@tahraton.com.

Hinnoittelu

Hinnaston mukainen tahratonpoisto + 30€ kuljetusmaksu pk-seudulla 

Yksityishenkilöt voivat hakea 60% kotitalousvähennystä huoltotyön hinnasta. Kuljetusmaksu ei ole kotitalousvähennyskelpoinen. 


Hintaesimerkit

Ratkaiseeko hinta sinulle? Ymmärrämme ja siksi otamme tilauksesi sydänasiaksemme. Kerromme rehellisesti mitä on tehtävissä ja mitä ei ja teemme työmme parhaan ammattitaidomme mukaan.

Alkaen hinnat (ALV 24%) ilman kuljetusmaksua. Pyydä rohkeasti tarjous työllesi sähköpostilla.

Nojatuolit115 €
2-istuttava sohva170 €
3-istuttava sohva230 €
Runkopatja – 125 €
Iso runkopatja / jenkkisänky  165 €
Matto – pyydä tarjous!
Fatboy – pieni 90 €, iso 120 €


Isompi tilaus?

Kysy alennusta useamman kalusteen tai kohteen yhteispuhdistuksesta. Esimerkiksi 2-istuttava sohva + nojatuoli; runkopatja + matto; kissanpissan puhdistus + tahranpoisto.

Tahraton paljousalennus


Kuinka hinta muodostuu?

16 vuoden aikana olemme onnistuneet 99,8% toteutuneista tilauksista. Sinun tilauksesi on yhtä tärkeä!

Kiinteät palvelupakettihinnat koostuvat usein lukkoonlyödystä tuntimäärästä – ”tunti meni, ehdittiin mitä ehdittiin”. Meille kellontuijottelua tärkeämpää on onnistunut lopputulos.

Kokemuksemme mukaan on asiakkaan ja lopputuloksen kannalta reilumpaa sopia hinta tapauskohtaisesti.

Esimerkiksi vie eri tavalla aikaa putsata hieman likaantunut sohva, kuin puhdistaa lumenvalkoinen sohva, johon on viime Jouluna kaatunut avonainen punaviinipullo. Samalla lailla on eri asia käsitellä pari vuotta vanha nojatuoli, kuin syväpuhdistaa valtava, useamman sukupolven käytössä ollut laiskanlinna, johon on kerrostunut vuosien likaa.

Tahraton hinnat puhdistus helsinki espoo kauniainen