Hinnasto

Hei! Kivaa, että harkitset tilausta. Olemme liikkuva erikoispuhdistus – palvelemme paikan päällä, sinulle sopivaan aikaan. Teemme reilun, ei-sitovan arvion sekä tarvittaessa testipesun 0€. Tiedustele rohkeasti lisää info@tahraton.com.

Tilausten minimihinta on 85 € (ALV 24%). Yksityishenkilöt voivat hakea kotitalousvähennystä, joka on jopa -45% palvelun hinnasta. 

Tahraton hinnat puhdistus helsinki espoo kauniainen


Hintaesimerkit

10 vuoden aikana olemme onnistuneet 99,8% toteutuneista tilauksista. Sinun tilauksesi on yhtä tärkeä!

Ratkaiseeko hinta sinulle? Ymmärrämme ja siksi otamme tilauksesi sydänasiaksemme. Kerromme rehellisesti mitä on tehtävissä ja mitä ei ja teemme työmme parhaan ammattitaidomme mukaan.

Alkaen hinnat (ALV 24%). Pyydä rohkeasti tarjous työllesi sähköpostilla.

Ruokatuolit 24 €
Nojatuolit 85 €
2-istuttava sohva 130 €
3-istuttava sohva 165 €
Runkopatja 95 €
Iso runkopatja / jenkkisänky  125 €
Sijauspatja 42 € 
Matto – pyydä tarjous!

Isompi tilaus?

Kysy alennusta useamman kalusteen tai kohteen yhteispuhdistuksesta. Esimerkiksi 2-istuttava sohva + nojatuoli; runkopatja + matto; kissanpissan puhdistus + tahranpoisto.

Tahraton paljousalennus


Kuinka hinta muodostuu?

Kiinteät palvelupakettihinnat koostuvat usein lukkoonlyödystä tuntimäärästä – ”tunti meni, ehdittiin mitä ehdittiin”. Meille kellontuijottelua tärkeämpää on onnistunut lopputulos.

Kokemuksemme mukaan on asiakkaan ja lopputuloksen kannalta reilumpaa sopia hinta tapauskohtaisesti.

Esimerkiksi vie eri tavalla aikaa putsata hieman likaantunut sohva, kuin puhdistaa lumenvalkoinen sohva, johon on viime Jouluna kaatunut avonainen punaviinipullo. Samalla lailla on eri asia käsitellä pari vuotta vanha nojatuoli, kuin syväpuhdistaa valtava, useamman sukupolven käytössä ollut laiskanlinna, johon on kerrostunut vuosien likaa.

Kerromme aina suoraan mitä on tehtävissä ja teemme tarvittaessa pienen ilmaisen testipesun kohdepinnalle. Lue miksi.