Ota yhteyttä!

Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Sipoo

Liikkuva palvelumme toimii Helsingistä käsin pk-seudulla (Vantaa, Espoo, Kauniainen, Sipoo). Projektiluontoisesti, sopimuksen mukaan, toimimme myös muilla lähipaikkakunnilla.

Erikoispuhdistusta paikan päällä – sinulle sopivaan aikaan. Ota yhteyttä Tanjaan: info@tahraton.com tai 044 378 99 88 (ma-su).

Turku

Turun Tahraton-palvelut tarjoaa partnerimme Kristian Dahl:

Tilaustarve Turussa tai lähialueella? Ota yhteyttä Kristianiinkristian.dahl@protonmail.com tai puh. +358 44 0232930.

Hmm… Pitäisikö tilata? Onnistuukohan?

Ota ainakin yhteyttä! 🙂

Annamme ensiarvion sähköpostilla. Suoritamme myös uusien tilausten yhteydessä tarvittaessa ei-sitovan arvioinnin ja ilmaisen testipesun – näin voimme valita sopivat menetelmät ja määrittelemme asianmukaisen ja asiakkaalle könttihintoja edullisemman hinnan. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin 24 h sisällä.

PS. Ujostuttaako? Jännittääkö tuntemattoman päästäminen kotiin? Tutustu tähän artikkeliin.


Muut yhteydenotot

Markkinointi, myynti, partnerisopimukset 

Valeria Gasik
valeria@tahraton.com

Yrityksestä 

Tahraton -erikoispuhdistuspalvelun tarjoaa Ariscon Oy (y-0807568-0). Puhdistuspalvelumme on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 2006. 

Toimittaja? Tilaa asiantuntijan kommentit

Kysy puhdistusalan asiantuntijan kommenttia – info(@)tahraton.com. Kommentoimme ja konsultoimme mm. seuraavista aiheista: tahranpoisto, hajujen neutralointi, erikoismenetelmät. Kirjoitamme puhdistusasioista myös omaan blogiimme – lue kaikki jutut täältä. Esimerkkejä: ”Tahrat pois kotikonstein? Kokeilu”, ”Tuoksuista”, ”Mitä imurista lähtee?” ja ”Miksi tupakanhaju ei lähde”.