Tupakan hajunpoisto kalusteista

drop2 Tuhkistuoksu pannaan!

Pinttyneen tupakanhajun poisto kalusteista ja tekstiileistä Tahraton™-erikoismenetelmällä. Pakettiin kuuluu ilmainen, ei-sitova tilauksen arviointi. Tämän jälkeen neutraloimme kalusteessa tai tekstiilissä piilevän tupakan lemun yhden tai useamman käyntikerran aikana. Lisäksi hinnaston mukainen perinteinen- tai Arvo-pesu.

Kesto

Hajun neutraloinnin kesto on tapauskohtaista – alkaen 2:sta tunnista helpoimmissa tapauksissa 4 työntuntiin hyvin hankalissa tilauksissa. Lisäksi kohteen (sänky, sohva, jne.) perinteinen pesu tai entisöivä Arvo-pesu tarpeen mukaan.

Hinta

Alkaen hinnat sisältävät alv 24%. Muista kotitalousvähennys.

1. Arviointi paikan päällä ja lausunto vakuutusyhtiötä varten160 €
Arvioinnissa tutustaan tilanteeseen paikan päällä. Tämän pohjalta tehdään suunnitelma ja tarjous hajunpoistolle sekä tarvittaessa hinnaston mukaiselle kalusteiden perinteiselle tai entisöivälle Arvo-pesulle. Teemme lausunnon myös niissä harvinaissa tilanteissa, jossa hajunpoiston onnistuminen on epätodennäköistä. Pelkkä arviointikäynti ilman lausuntoa vakuutusyhtiötä varten 80€.

2. Puhdistus
Suurin osa hajunpoistoista onnistuu yhden käynnin aikana. Harvinaiset, vaikeat tapaukset vaativat 2–3 käyntiä. Käyntien hinta tarjouksen mukaan.

Kysy lisää info(@)tahraton.com.

Mihin sopii?

  • Entinen asukas tupakoinut talossa
  • Ravintolassa tupakoitu ja nyt tila halutaan savuttomaksi
  • Ostettu kaluste haisee tupakalle

Näin tilaat

Soita tai laita meille viestiä info(@)tahraton.com. Liitä mukaan yhteystietosi sekä tarvittaessa kännykkäkuva kalusteesta tai tekstiilistä. Halutessasi voit myös ehdottaa sopivaa päivämäärä työlle. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin 24h sisällä.