HYLA

hyla-imuri

Yksi puhdistuksessa käytettävästä laitteistamme on HYLA. Ammattilaisina kokeilemme monien eri valmistajien pölyimureiden ja puhdistuskoneiden malleja. Useiten toimintavuosien saatossa kokemusta on kertynyt runsaasti. Asiakkaiden palaute on kuitenkin meille tärkeintä – sen myötä varmistamme kuinka laitteet arkeen.

Mihin tarkoitukseen?

HYLA-järjestelmä sitoo lian ja pölyn veteen. Laitteessa on ainutlaatuinen pölyn erotusmenetelmän. Patentoitu keskipakovoiman erotin poistaa hienojakoisen pölyn, kaasut ja allergeenit erittäin tehokkaasti. Tämän toteaa myös HYLA:lle äskettäin myönnetty sveitsiläinen allergia-sertifikaatti. HYLA voidaan käyttää moniin tarkoituksiin: imurointiin, mattojen ja tekstiilipintojen syväpuhdistukseen sekä märkäpesuun – näissä kaikissa tapauksissa sisäilman puhdistaminen tapahtuu samaan aikaan.

Tahrattoman HYLA-puhdistukset

Käytämme HYLA-laitteita mm. seuraavissa tuotepaketeissa:

Vaikka itse olemme erittäin tyytyväisiä HYLA-kalustoon niille soveltuvissa puhdistuspaketeissa, vielä vaikuttavammat ovat asiakkaamme kertomukset. Alla yksi esimerkeistä:

Allergikon perhe

Eräs pk-seudulla asuva perheenisä oli vahvasti oireleva allergikko. Sairastelun takia asunnossa piti tehdä märkäsiivous useita kertaa viikossa. Valitettavasti perussiivous ei tuonut toivottavia tuloksia.

Tahraton toteutti asunnossa erikoispuhdistuksen, jossa hyödynnettiin HYLA-järjestelmää. Asiakkaan mukaan jo yksi kerta paransi tilannetta – hän pystyi hengittämään paremmin sekä nukkumaan rauhassa seuraavat pari viikkoa. Myöhemmin perhe hankki oman laitteen itselleen. Viimeisten kuulumisten mukaan isäntä on jo onneksi unohtanut allergiset oireensa.

Miksi suosittelemme?

Nostamme eri merkkejä ja yhteistyökumppaneita sivuillamme hyvin valikoiden. Suosittelemme HYLAa ennen kaikkea saamamme asiakaspalautteen ja oman työkokemuksen pohjalta. Toivomme asiakkaillemme terveyttä ja hyvinvointia, joita puhdas ja raikas koti edistää. Mielestämme HYLA on erityisen välttämätön väline kaikille allergiasta ja hengitysvaikeuksista kärsiville. Paras tapaa varmista asiaa itse on nähdä Tahrattoman erikoispuhdistuksen tuloksia ja hengittää tavalliseen imuroinnin verrattuna aivan toisenlaista ilmaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoa HYLA-palveluistamme info(@)tahraton.com tai laitemyynnistä info(@)hylafinland.fi.

suosittelukortit