Liukuportaat ja liukukäytävät

rullaportaat2

drop2 Tuhansien jalkaparien tuoma lika kaipaa tehokkaat puhdistuskonstit.

Julkistilojen  liukuportaiden ja -käytävien osat vaativat perussiivouksen lisäksi laadukasta puhdistusta 2–4 kertaa vuodessa. Ammattilaiskaluston avulla puhdistetaan huolellisesti kaikki liukuportaiden ja käytävien osat – porrasaskelmien ylä-ja ala- tasanteet, kaiteet sekä liukuportaiden lasiset, metalliset tai muoviset sivut. Lisäpalveluna mm. purukumien ja muun pinttyneen lian puhdistaminen.

Meillä on jo siivouspalvelu, tarvitsemmeko tätä?

Ahkerassa käytössä olevat liukuportaiden ja käytävät tukkeutuvat liasta ja pölystä ajan saatossa, jopa silloinkin kun niiden ajoittainen puhdistus kuuluisikin siivouksen piiriin. Laadukas puhdistus on mahdollista vain siihen soveltuvalla puhdistuskalustolla ja tarvittavalla ammattitaidolla.

Mitä käytännön hyötyä puhdistuksesta?

Jos siivousta vertaa hampaiden pesuun, erikoispuhdistus on käynti taidokkaalla suuhygianistilla.

Mitä likaisempia liukuportaat ja käytävät ovat, sitä enemmän likaa kulkeutuu sen yli sisätiloihin. Sora, hiekka, muta ja muu lika sotkee ja raapii aulojen ja käytävien lattiapintaa, tehden perussiivouksesta yhä hankalampaa. Ilman kausittaista ammattipuhdistusta kalliit liukuportaat ja käytävät kadottavat kiiltävän ja huollitetun ulkomuotonsa ja saavat myös ympärillä olevan tilan näyttämään epäsiistiltä.

Toteutus

Tilausjärjestelyt suunnitellaan  liukuportaiden ja käytävien käytön ja asiakkaan aikataulun ehdoilla. Ota yhteyttä, teemme ilmaisen arvioinnin ja tarvitaessa koepuhdistus. Kysy lisää info(@)tahraton.com.

Lisätietoa

Palvelu toteutetaan yhteistyössä Mirja Dahl Ky (www.unis.fi) kanssa.

Mihin sopii?

  • julkistilojen liukuportaat ja liukukäytävät – vähintään 2 kertaa vuodessa
  • vilkkaiden kauppakeskusten ja sisätoimitilojen liukuportaat – suositus: kerran kvartaalissa
  • kaikki liukuportaiden osat

Näin tilaat

Soita tai laita viestiä info(@)tahraton.com tai partneriyrityksellemme info(@)unis.fi. Suunnittelemme tilauksen aikataulun ja laajuuden yhdessä – teemme ilmaisen, ei-sitovan arvioinnin. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin 24h sisällä.